Ura Avenlassa

Avoimia työpaikkoja: 1

Avenla työnantajana

Olemme noin 30-henkinen, jatkuvasti kehittyvä ja kasvava sähköisen liiketoiminnan ratkaisuihin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme korkealuokkaisia ja liiketoimintaa edistäviä ratkaisuja. Pyrimme asiakkaidemme kanssa pitkään ja molemmin puolin hedelmälliseen yhteistyökumppanuuteen.

Edellytämme henkilöstöltämme avointa asennetta, innovatiivista ideointi- ja ongelmanratkaisukykyä uusia teknologioita hyödyntäen sekä kutsumusta alalle. Vastineeksi tarjoamme haastavia projekteja, joustavia työaikoja, lukuisia työsuhde-etuja, viihtyisän työympäristön sekä paikan ammattitaitoisessa tiimissä, jossa on miellyttävä työskennellä. Tuemme henkilöstöämme tutkintojen ja sertifikaattien suorittamisessa.

Voit tehdä työtä kotoa käsin mistä päin maailmaa tahansa. Halutessasi järjestämme sinulle myös kiinteän työpisteen asuinalueeltasi. Avenla tarjoaa myös työntekijöilleen nykyaikaisen, mukavan ja viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa.

Meillä on jatkuvasti haku päällä

Pysyäksemme kehittyvän alan aallonharjalla ja vastataksemme alati kasvavaan kysyntään, kartoitamme jatkuvasti työmarkkinoita ja etsimme osaajia asiantuntijaryhmäämme. 

 

Avoimet työpaikat

Katso lisää ja hae paikkaa Sulje ilmoitus
Nyt haemme|Lahti
Avoin työpaikka: Avoin työhakemus

Avoin työpaikka: Avoin työhakemus

Pysyäksemme kehittyvän alan aallonharjalla ja vastataksemme alati kasvavaan kysyntään, kartoitamme jatkuvasti työmarkkinoita ja etsimme osaajia asiantuntijaryhmäämme. 

Asiantuntijamme muodostavat dynaamisen noin 20-henkisen organisaation, työskentelevät haastavien projektien parissa ja rakentavat menestystarinoita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Käytämme alan nykyaikaisimpia ja ketterimpiä ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme sähköisen liiketoiminnan haasteissa. Kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ja hiomaan monipuolista osaamistaan jatkuvasti. 
 
Etsimme joukkoomme henkilöitä, jotka osaavat ja suhtautuvat intohimoisesti tekemiseensä ja osaamisensa kehittämiseen. Painoarvo on käytännön osaamisessasi, ei siinä mitä kirjoja olet lukenut.

Lähetä meille avoin hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen ura@avenla.fi, ja myy meille osaamisesi. 

Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top