Toiminnanohjaus ja ERP

ERP:n (Enterprise Resource Planning) eli toiminnanohjauksen tarkoituksena on yrityksen toiminnan ohjaaminen ja tehostaminen siihen kehitetyllä ohjelmistolla. Toiminnanohjausjärjestelmä on tietojärjestelmä, joka integroi yrityksesi toimintoja, esimerkiksi tuotantoa, jakelua, varastonhallintaa, laskutusta ja kirjanpitoa, yhdistäen ne saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Toiminnanohjausjärjestelmällä otat langat yrityksesi hallinnasta omiin käsiisi.

Ota langat omiin käsiisi toimivalla ERP-ratkaisulla

ERP-järjestelmällä pyritään parantamaan yrityksesi tehokkuutta integroimalla samaan järjestelmään eri osastoja palvelevia osioita. Kaikki tiedot tallennetaan samaan tietokantaan, jolloin niiden jakaminen reaaliaikaisesti eri osastojen välillä helpottuu. Toimivalla ERP-ratkaisulla vähennät päällekkäistä työtä, inhimillisten virheiden mahdollisuutta ja nopeutat asioiden käsittelyä. Myös päätöksenteko nopeutuu, kun sinulla on hallussasi ajantasaista ja eksaktia tietoa. ERP-järjestelmän avulla saat selville rahanarvoista dataa siitä, mitkä erilliset toimintosi tarvitsevat kehittämistä ja mitkä toimivat jo kustannustehokkaasti.

Integroimalla kohti notkeampaa liiketoimintaa

Laaja-alainen asiantuntemuksemme takaa sinulle kokonaisvaltaisen palvelun. Taivutamme ympäristön vastaamaan sinun tarpeitasi eikä sinun tarvitse tyytyä kompromisseihin. Ohjelmointikieli ei ole meille ongelma. Integroimme ERP-järjestelmäsi tarvittaessa CRM-järjestelmänverkkokauppasi tai yrityksesi muiden järjestelmien kanssa. Saamme sähköiset työkalusi hengittämään samaa ilmaa, jolloin toimintasi tehostuu.

Kysy lisää tarjoamistamme ERP-ratkaisuista.

Avenlan pointit
Hallitset prosesseja ja resursseja yhdessä järjestelmässä
Saat välineet toimintasi analysoimiseen ja kehittämiseen
Automatisoimalla toimintojasi minimoit inhimillisten virheiden mahdollisuuden
Saat liiketoimintasi kannalta tärkeät raportit helposti ja nopeasti
Pidät datan työntekijöidesi ulottuvilla
Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top