WordPress

WordPress on maailman suosituin ja käytetyin verkkosivujen julkaisujärjestelmä. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on monipuolisesti laajennettavissa ja integroitavissa erilaisiin järjestelmiin. Sisällön tuottaminen ja sen ylläpitäminen WordPress -sivuilla on helppoa ja mutkatonta. WordPress sopii erinomaisesti myös laajempien verkkopalvelukokonaisuuksien ratkaisuksi tai esimerkiksi verkkosivuston, verkkokaupan tai mobiiliapplikaation taustajärjestelmäksi.

Avenla kehittää wordpress ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

WordPress menee sisällöntuotanto edellä

Blogialustaksi alunperin kehitetty WordPress on suunniteltu sisällöntuottajien ja –suunnittelijoiden ehdoilla. WordPress onkin erittäin helppo omaksua ja käyttää eikä sivun tai artikkelin kirjoittaminen tai järjestelmän ylläpitäminen vaadi laajaa teknistä osaamista. Järjestelmä tukee hyvin yritysten sisäisiä julkaisuprosesseja ja -järjestelmiä. Voit esimerkiksi antaa osalle käyttäjistä oikeudet kirjoittaa sivuja ja osalle muokata niitä.

Taipuu ketterästi mobiiliin ja someen

Nykyään yhä suurempi osa verkkoliikenteestä tulee erilaisista mobiililaitteista ja yhä suurempi osa sisältöjen yleisöstä tulee sen kautta, että artikkeleita jaetaan sosiaalisessa mediassa. WordPress on ketterä ja ajanmukainen ja responsiivinen julkaisujärjestelmä, joka taipuu erinomaisesti myös mobiilinäytöille. WordPress sisältää myös runsaasti mahdollisuuksia sosiaalisen median hyväksikäyttöön markkinoinnissa ja markkinointiviestin jakamisessa.

WordPress kasvaa tarpeesi mukaan

WordPress käy alustaksi niin blogeille, yrityksen kotisivuille tai vaikkapa media- tai kampanjasivustoille. Erilaisten laajennusten ja lukuisien lisäosien avulla WordPress taipuu ja kasvaa aina kulloisenkin tarpeen mukaan ja se on integroitavissa esimerkiksi varauksen-, resurssien- tai asiakkuuksienhallintajärjestelmiin tai vaikka verkkokauppaan.

WooCommerce-verkkokaupan suosio kasvaa

WooCommerce -verkkokauppa on maailman suosituin verkkokaupparatkaisu, eikä vähiten sen johdosta, että se on suositun WordPressin lisäosa. Mikään salaisuus ei siis liene myöskään se, että WordPress saadaan toimimaan saumattomasti yhteen WooCommercen kanssa ja niiden väliin on saatavilla runsaasti lisäosia symbioosia helpottamaan.

Meillä on kokemusta useiden menestyksekkäiden WordPress -verkkopalveluprojektien läpiviemisestä. Vastaamme sivustosi ulkoasun, toimintojen ja integrointien suunnittelusta ja toteutuksesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää WordPressistä, sen ominaisuuksista ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Kerromme mielellämme myös lisää WooCommerce-verkkokaupasta osana WordPress -kokonaisuuttasi.

Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top