WordPress

WordPress on ylivoimaisesti maailman suosituin ja käytetyin julkaisujärjestelmä. Wordpress perustuu avoimeen lähdekoodiin ja se on todella hyvin laajennettavissa ja integroitavissa erilaisiin järjestelmiin. Sisällöntuottajalle Wordpress on erittäin helppokäyttöinen ja tehokas julkaisujärjestelmä. Nykyään WordPress sopii erinomaisesti myös laajempien verkkopalvelukokonaisuuksien ketteräksi ratkaisuksi.

Avenla kehittää wordpress ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

WordPress menee sisällöntuotanto edellä

Blogialustaksi alunperin kehitetty WordPress on suunniteltu sisällöntuottajien ja –suunnittelijoiden ehdoilla. WordPress onkin erittäin helppo omaksua ja käyttää, eikä sivun tai artikkelin kirjoittaminen tai järjestelmän moderoiminen vaadi laajaa teknistä osaamista. Järjestelmä tukee hyvin yritysten sisäisiä julkaisuprosesseja ja -järjestelmiä. Voit esimerkiksi antaa osalle käyttäjistä oikeudet kirjoittaa sivuja ja osalle muokata niitä.

WordPress toimii ketterästi mobiilissa ja somessa

Nykyään yhä suurempi osa verkkoliikenteestä tulee erilaisit mobiililaitteista ja yhä suurempi osa sisältöjen yleisöstä tulee sen kautta, että artikkeleita jaetaan sosiaalisessa mediassa. WordPress on ketterä ja ajanmukainen julkaisujärjestelmä, joka on responsiivinen taipuen erinomaisesti myös mobiilijärjestelmille. WordPress sisältää myös runsaasti mahdollisuuksia sosiaalisen median hyväksikäyttöön markkinoinnissa ja sisällön levittämisessä.

WordPress kasvaa tarpeesi mukaan

WordPress käy alustaksi niin blogeille, yrityksen kotisivuille tai vaikkapa media- tai kampanjasivustoille. Erilaisten laajennuksien ja lukuisien lisäosien avulla WordPress taipuu ja kasvaa aina kulloisenkin tarpeen mukaan ja se on integroitavissa esimerkiksi varauksen-, resurssien- tai asiakkuuksienhallintajärjestelmiin tai vaikka verkkokauppaan.

WooCommerce-verkkokaupan suosio kasvaa

WooCommerce -verkkokauppa on maailman suosituin verkkokaupparatkaisu, eikä vähiten sen johdosta, että se on suositun WordPressin lisäosa. Mikään salaisuus ei siis liene myöskään se, että WordPress saadaan toimimaan saumattomasti yhteen WooCommercen kanssa ja niiden väliin on saatavilla runsaasti lisäosia symbioosia helpottamaan.

Meillä on kokemusta useiden menestyksekkäiden WordPress -verkkopalveluprojektien läpiviemisestä. Ota yhteyttä ja kysy lisää WordPressistä, sen ominaisuuksista ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Kerromme mielellämme myös lisää WooCommerce-verkkokaupasta osana WordPress -kokonaisuuttasi.

Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top