Episerver

Episerver on maailmanlaajuisesti käytetty, innovatiivinen .NET-pohjainen kehitysalusta, joka tarjoaa ratkaisut niin verkkokauppaan ja verkkomarkkinointiin kuin sisällönhallintaankin. Järjestelmää käyttää nykyisin yli 130 000 verkkosisällön toimittajaa yli 20 000:lla verkkosivustolla.

Episerver -ratkaisut Avenlalta

Monipuolinen ja helposti laajennettava Episerver

Episerver tarjoaa kehitys- ja palvelualustana vakaan, kaupallisen tuotteen, jonka toimintaa tukee yli 20 000:n kehittäjän aktiivinen yhteisö. Episerverille onkin saatavilla paljon erilaisia lisäosia, jotka mahdollistavat alustan toimivuuden ja muokkautuvuuden monen. Näiden valmiiden ratkaisujen ohella tarjoamme Avenlassa asiakkaillemme myös yrityksen omiin tarpeisiin räätälöityjä toimintoja ja ympäristöjä, jolloin karsitaan pois turhaa toiminnallisuutta ja säästetään tulevissa kustannuksissa.

Tehosta liiketoimintaasi Episerverillä

Episerverin alustalle on jo Suomessakin tehty runsaasti erilaisia verkkosivustoja. Voit tutustua tarkemmin Episerverin avulla rakennettuihin menestystarinoihin heidän referenssisivuillaan. Avenlassa niin pienten kuin suurempienkin verkkosivu-kokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus Episerverille on arkipäivää. Episerver CMS –julkaisujärjestelmällä ja Episerver Commerce –verkkokauppa-alustalla teet verkkosivustostasi tehokkaammaan kuin koskaan.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää siitä, miten Episerver palvelee sinun sähköistä liiketoimintaasi.

Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top