Episerver CMS

Episerver CMS –julkaisujärjestelmä mahdollistaa uuden tavan työskennellä verkkosisällön kanssa: tavan, jolla käyttöliittymä edesauttaa sinua luomaan ja markkinoimaan sisältöä fiksummin ja nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Episerver CMS -julkaisujärjestelmä Avenlalta

Episerver CMS ja responsiiviset sivut

Erilaisten päätelaitteiden kirjo on tänä päivänä valtava, mikä asettaa verkkosivuston sisällölle aivan uudenlaisia vaatimuksia. Episerverin suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon verkkosivustojen responsiivisuus, mikä helpottaa sisällön optimoimista niin mobiiliin kuin perinteiseenkin ympäristöön. Sisältöjä ja näkymiä voidaan myös muokata ja optimoida automaattisesti, niin kohdelaitteiden kuin yksittäisten käyttäjienkin tarpeiden mukaan.

Episerver julkaisujärjestelmällä saat sen mitä näet

Episerver CMS -julkaisujärjestelmän avulla sisältöä voidaan luoda ja kokea samanaikaisesti. Erilaisten esikatselutilojen avulla luotu sisältö voidaan nähdä aivan kuten sivuston käyttäjätkin tulevat sen näkemään, päätelaitteesta riippumatta. Kaikki julkaisujärjestelmän toiminnot ovat käytettävissä jokaisessa vaiheessa, ja sisällön esikatselutilaa voidaan vaihtaa yhdellä napin painalluksella. Voit tarkastella sisältöä mobiililaitteiden lisäksi myös eri jakelukanavien näkökulmasta: Kuinka sisältö näkyy sosiaalisessa mediassa? Entäpä sähköpostissa tai printattuna? Erilaisia sisältökanavia voidaan helposti muokata ja lisätä sitä mukaa, kuin niitä otetaan käyttöön.

Luo älykästä sisältöä, joka mukautuu ympäristöönsä

Episerver CMS -julkaisujärjestelmässä luotu sisältö on älykästä. Tämä tarkoittaa, että luomisen jälkeen voit käyttää sitä koko sivustolla, kaikilla näytöillä ja laitteilla, ja se mukautuu käytettävään ympäristöön automaattisesti. Sisällöstä voidaan luoda useita erilaisia versioita, jolloin järjestelmällä on mahdollisuus oppia sivustosi käyttäjiltä, mitä sisältöä kellekin kannattaa näyttää. Episerver CMS -julkaisujärjetelmässä sisällöt tallennetaan yhteen sisältökirjastoon. Tämä mahdollistaa sen, että sisältö luodaan vain kerran, mikä helpottaa sisällön päivittämistä ja muokkausta. Julkaisujärjestelmä tukee myös monikielisyyttä.

Episerver CMS sosiaalisen median työkaluna

Episerverin avulla saat mahdollisuuden kommunikoida tehokkaasti ja yhteneväisesti ympäri sosiaalisen median kenttää. Episerverillä sosiaalisiin palveluihin lähetettävät päivitykset voidaan tehdä yhdestä paikasta, ja niitä voi muokata joka kanavalle sopivaksi, jolloin sosiaalisen median hallintaan käytettävää aikaa säästyy. Tuloksena verkkosivustosi saa lisää liikennettä ja enemmän toteutuneita tavoitteita. Episerver CMS -julkaisujärjestelmä sisältää myös kampanjan analysointityökalun, jolla voit seurata eri kanavien tilannetta reaaliaikaisesti.

Episerver CMS ja web-analytiikka

Web-analytiikka on yksi verkkosisällön kehittämisen tärkeimmistä työkaluista. Menestyäkseen on oleellista ymmärtää, millainen sisältö toimii ja millainen ei - ja mikä tarkeintä, miksi. Episerver on tuonut julkaisujärjestelmäänsä Google Analytics:n sisäänrakennettuna.Sen avulla voit seurata oleellista informaatiota sivustostasi, ja reagoida siihen juuri oikeassa yhteydessä. Analytiikkainformaatio on saatavilla omassa välilehdessään, jolta löytyvät sivun suoritumistiedot, kuten lataukset, katsotut videot tai saavutetut tulokset. Episerverin web-analytiikkatyökalujen avulla voit vastata muutoksiin välittömästi, ja näin päivittää sisältöä perustellusti, lyhyin aikavälein.

Episerver CMS helpottaa hakukoneoptimointia

Verkkosivuston hakukoneoptimointi on usein hankala ja aikaavievä prosessi, mutta sivustosi löydettävyyden kannalta hakukoneystävällisyys ja –näkyvyys on elintärkeätä. Episerver CMS –julkaisujärjestelmästä löytyvä tekstianalyysitoiminto voi ehdottaa tekstiisi sopivia avainsanoja lennosta. Näin hakukoneoptimoinnissa tarvittavat hakusanat löytyvät helpommin, ja mahdollisuutesi luoda lisää liikennettä verkkosivustollesi kasvavat. Sisältötekstiä voidaan muokata reaaliaikaisesti päivittyvien SEO-vihjeiden avulla. Järjestelmän hakusana-analyysitoiminto näyttää myös valittuihin hakusanoihin läheisesti liittyviä termejä, sekä arvioi hakujen määrää ja kilpailun tasoa – kaikki perustuen Googlen kattaviin tilastoihin.

Episerver CMS ja tehokas haku

Tiedonhaussa teknologia ja käyttäytyminen kohtaavaat, ja hakupalvelu on paikka missä tämä kaikki tapahtuu. Episerverillä on tehty hakuja yli 12 vuotta, minkä aikana hakupalvelu on kehittynyt huimasti. Käyttäjille on mahdollista luoda juuri sellainen hakukokemus, jolla he löytävät etsimänsä helposti ja intuitiivisesti. Lopputuloksena käyttäjäsi saavat parempaa palvelua, he löytävät sen, mitä hakevat, ja todennäköisesti myös palaavat takaisin sivustollesi yhä uudelleen, yhä useammin. Samanaikaisesti jokainen haku joka sivustollasi suoritetaan antaa sinulle uuden mahdollisuuden oppia enemmän kävijöistäsi, heidän tarpeistaan ja käyttäytymisestään.

Episerver CMS on varma ja turvallinen valinta sivustosi julkaisujärjestelmäksi. Esittelemme mielellämme lisää sen mahdollisuuksia, etuja ja hyötyjä.

Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top