Konesalipalvelut

Sinulla on mahdollisuus sijoittaa oma palvelin laitetiloihimme, jossa käytettävissäsi on laadukkaat ja tehokkaat verkkoyhteydet sekä muut konesalipalveluiden mukanaan tuomat edut. Laitetiloissamme on valvottu ilmastointijärjestelmä ja virran saanti voidaan varmistaa sähkökatkoksien varalta. Omalla palvelimellasi voit ajaa itse haluamiasi palvelinohjelmistoja aivan omien tarpeidesi mukaan. Voimme tarvittaessa järjestää myös VPN-yhteyden, jolla tiloissamme sijaitseva palvelimesi on samalla tavalla käytettävissä kuin se sijaitsisi omissa tiloissasi.
Jos sinulla on tarvetta omalle palvelimelle ja sellaista ei vielä ole, voimme tarvittaessa hankkia tarpeitasi vastaavan palvelinkoneen. Myös palvelinlaitteiston vuokraaminen on mahdollista.

Laitetiloissamme käytettävissäsi on laadukkaat ja tehokkaat verkkoyhteydet ja muut konesalipalveluiden mukanaan tuomat edut.

Virtuaalipalvelin haluamillasi resursseilla

 Virtuaalipalvelin on verkkoteknisesti aivan kuten tavallinen oma palvelin, mutta palvelu tuotetaan kustannustehokkaasti siten, että useampi virtuaalipalvelin jakaa yhden fyysisen palvelinkoneen. Virtuaalipalvelin voidaan perustaa tarpeistasi vastaavilla resursseilla. Saat omaan virtuaalipalvelimeesi pääkäyttäjäoikeudet ja voit resurssien rajoissa ajaa omiin tarkoituksiisi soveltuvia ohjelmia.

Laadukkaasti, tehokkaasti, varmasti

Käyttämämme palvelimet ovat laadukkaita ja tarkoin testattuja. Palvelimien levyjärjestelmät ovat vikasietoisia RAID-järjestelmiä jotka antavat suojaa levyrikkoja vastaan. Levyrikon sattuessa viallinen levy saadaan vaihdettua nopeasti eikä palvelun tuottamisessa esiinny levyrikosta johtuvia katkoksia. Vikasietoiset levyjärjestelmät eivät kuitenkaan poista varmuuskopioinnin tarvetta, joten kaikki data varmistetaan kerran vuorokaudessa kahdelle erilliselle palvelimelle salatun verkkoyhteyden yli. Kahdennetun varmistuksen vuoksi data on käytännössä tallennettuna nelinkertaisesti.

Tehokkaasti valvotut tilat

Kaikki laitetiloissamme sijaitsevat aktiivilaitteet ovat valvottuja 24 tuntia vuorokaudessa. Valvontavastaava henkilö vastaanottaa hälytykset niin palvelimien tiloista, verkkoliikenteestä, kuin myös laitetilojen lämpötiloista sekä kulunvalvonnasta. Laitetiloissa on myös tallentava videovalvonta. Kulunvalvonta on liitetty myös vartiointiliikkeen hälytysjärjestelmään, joten hälytyksen sattuessa paikalle saapuu myös samassa kiinteistössä toimivan vartiointiliikkeen vartija.

Virta ei katkea

Kaikki palvelimet on varustettu sähkökatkoksien varalta UPS-laitteilla. UPS:t, eli katkeamattomat virransyöttölaitteet kykenevät pitämään laitetilan virransyötön stabiilina suhteellisen pitkienkin sähkökatkoksien aikana. Laitetilan keskeisen sijainnin vuoksi sähkökatkokset alueella ovat kuitenkin hyvin harvinaisia ja vikatilanteet korjataan erittäin korkealla prioriteetillä.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää konesalipalveluistamme.

Avenlan pointit
Kaikki datasi on turvassa
Saat varmasti juuri niin tehokkaan ja nopean palvelimen kuin liiketoimintasi vaatii
Valvonta ja hallinta hoituvat puolestasi
Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top