Episerver Commerce

Saumattomia asiakaskokemuksia

Episerver Commerce on ainoa yritystason .NET –pohjainen verkkokauppa-alusta sisäänrakennetulla sisällönhallintajärjestelmällä. Sen tehokas kehitysalusta auttaa yrityksesi IT-tiimiä liiketoimintaprosessiesi virtaviivaistamisessa ja ainutlaatuisten asiakaskokemusten toimittamisessa. Episerver Commerce on tehty innovaatioita varten, ja modulipohjainen sovelluskehys antaa verkkosivustollesi vapauden muuntautua, joustaa ja laajentua juuri liiketoimintasi vaatimalla tavalla. Episerver Commerce käyttää avoimia standardeja, mikä mahdollistaa suuremmankin verkkokaupan integraation yrityksen CRM ja ERP-järjestelmiin. Näin saumattoman asiakaskokemuksen tarjoaminen helpottuu huomattavasti.

Episerver Commerce - Tehokasta kampanjointia muunneltavassa ympäristössä 

Episerver Commercen avulla voit myydä enemmän, nopeammin ja pienemmällä vaivalla. Tämän päivän yltiökaupallisessa maailmassa nopeus ja ketteryys ovat keskeisiä käsitteitä: jos yksittäisen verkkokampanjan luominen kestää päiviä, saatat olla jo myöhässä. Episerver Commercen lukuisat sisällön yksilöinti- ja optimointityökalut auttavat sinua luomaan kohdennettuja kampanjoita nopeasti, ja niiden testaaminen ja optimoiminen onnistuu helposti. Samalla saadaan kerättyä arvokasta dataa, jolla luot yrityksellesi lisää myyntimahdollisuuksia. Järjestelmä tukee myös erilaisten myyntitavoitteiden asettamista ja seuraamista.

Episerver Commerce ja Google Analytics

Web-analytiikka on yksi verkkomarkkinoinnin tärkeimmistä työkaluista. Menestyäkseen on oleellista ymmärtää, millainen sisältö toimii ja millainen ei - ja mikä tarkeintä, miksi. Episerver on tuonut Commercen julkaisujärjestelmään Google Analyticsin sisäänrakennettuna.Sen avulla voit seurata oleellista informaatiota sivustostasi, ja reagoida siihen juuri oikeassa yhteydessä. Episerverin web-analytiikkatyökalujen avulla voit vastata muutoksiin välittömästi, ja näin päivittää sisältöä perustellusti, lyhyin aikavälein. 

Episerver Commerce:lla teet helpommin mobiilia verkkokauppaa 

Mobiiliyhteiskunnan kehittyminen luo alati kasvavan tarpeen myös mobiilille verkkokaupalle. Useisiin eri kanaviin kohdennettavat markkinointisisällöt alkavat olla historiaa, saman sisällön pitää yksinkertaisesti elää kaikkialla. Episerver Commercen avulla sisältö voidaan optimoida automaattisesti niin mobiiliin, perinteiseen, kuin tablet-näkymäänkin. Näin brändille saadaan luotua yhtenevä ilme, sekä helpotetaan ostamista juuri sillä tavalla, jonka asiakas itse valitsee. Mobiilisisältöjä voidaan myös personalisoida eri asiakasryhmien, laitteiden, ja sisällön kontekstin mukaan. Näin luodaan parhaat edellytykset sille, että jokainen mobiili vierailu on mukana moninkertaistamassa yrityksesi tulosta.

Episerver Commerce on hakukoneystävällinen verkkokauppa-alusta

Verkkokauppasivustojen hakukoneoptimointi on usein hankala ja aikaavievä prosessi, mutta yrityksen löydettävyyden kannalta hakukoneystävällisyys ja -näkyvyys on elintärkeätä. Episerver Commerce helpottaa hakukoneoptimointia reaaliaikaisesti päivittyvillä neuvoilla ja SEO-vinkeillä. Julkaisujärjestelmästä löytyvä tekstianalyysitoiminto voi ehdottaa tekstiisi sopivia avainsanoja lennosta. Järjestelmän hakusana-analyysitoiminto näyttää myös valittuihin hakusanoihin läheisesti liittyviä termejä, sekä arvioi hakujen määrää ja kilpailun tasoa – kaikki perustuen Googlen kattaviin tilastoihin. Näin esimerkiksi hakukonemarkkinoinnissa tarvittavat hakusanat löytyvät helpommin, ja mahdollisuutesi luoda lisää liikennettä verkkosivustollesi kasvavat.

Episerver Commerce:n sisällä on tehokas hakupalvelu

Episerver Commercen avulla voit luoda asiakkaillesi juuri sellaisen hakukokemuksen, jolla he löytävät etsimänsä helposti ja intuitiivisesti. Lopputuloksena yrityksesi asiakkaat saavat parempaa palvelua, löytävät ne tuotteet ja palvelut joita hakevat, ja todennäköisesti palaavat takaisin sivustollesi yhä uudelleen, yhä useammin. Samanaikaisesti jokainen haku joka sivustollasi suoritetaan on uusi mahdollisuus sinulle oppia enemmän asiakkaistasi, heidän tarpeistaan ja käyttäytymisestään.

Meillä Avenlassa on jo vuosien kokemus Episerver –pohjaisista verkkokaupoista, aina niiden suunnittelusta hallintaan ja käyttäjäkoulutukseen asti. Esittelemme mielellämme Episerver Commercen mahdollisuuksia, etuja ja hyötyjä.

Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top