Mobiilisovellukset

Mobiilisovelluksella, eli applikaatiolla, tarjoat omalle henkilöstöllesi, yhteistyökumppaneillesi, asiakkaillesi tai muille sidosryhmillesi palvelun, joka on aina heidän ulottuvillaan. Palvelu on aina käytettävissä kätevästi yhdellä täppäyksellä, missä tahansa.

Avenla kehittää mobiilisovellukset yrityksesi tarpeen mukaisesti

Mobiilisovellus toimintasi tueksi

Mobiilisovelluksen avulla tehostat sähköisen liiketoimintasi eri osa-alueita. Voit käyttää applikaatiota esimerkiksi myyntitoimenpiteidesi tukemiseen, asiakaspalvelusi sujuvoittamiseen tai markkinointisi tehostamiseen. Mobiilisovelluksen oleellinen etu verrattuna selaimella käytettäviin verkkopalveluihin on sen helppous. Mobiilisovelluksen avulla voit myös tavoittaa käyttäjän reaaliaikaisesti hänen fyysisestä sijainnistaan riippumatta.

Räätälöity mobiilisovellus yhtenäistää yrityksesi linjaa

Toteutamme mobiilisovellukset sekä älypuhelimille että tableteille. Sovelluksesi suunnitellaan käyttötarkoituksen ja yrityksesi tai tuotteesi ilmeen mukaisesti, eri teknologioille ja käyttöalustoille soveltuviksi (iOS, Android, Windows). Mobiilisovelluskehitys tapahtuu aina asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä, jolloin voimme varmistua siitä, että lopputulos vastaa tavoitteita. Me hallitsemme ohjelmointikielet ja taivutamme sähköisen ympäristön palvelemaan tarpeitasi, eikä sinun tarvitse tyytyä kompromisseihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää mahdollisuuksista, joita mobiilisovellukset tarjoavat.

Avenlan Pointit
Tarjoat huomattavaa lisäarvoa asiakkaillesi
Tarjoat palvelun, joka on aina kohderyhmäsi ulottuvilla
Tuot palveluitasi uusien asiakasryhmien ulottuville
Täydennät sähköisen liiketoimintasi kenttää
Olet mobiilissa, olet ajan hermolla
Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top