WooCommerce -verkkokauppa

WooCommerce on ketterä verkkokauppajärjestelmä, joka on julkaisujärjestelmä WordPressin lisäosa. Saumattoman WordPress -yhteensopivuuden ja monipuolisen muokattavuuden ansiosta WooCommerce onkin noussut maailman suosituimmaksi verkkokauppa-alustaksi ja se sopii ratkaisuksi kaikenkokoisiin verkkokaupankäynnin tarpeisiin. Suosiosta kielii se, että nykyisellään reilusti yli kolmannes kaikista maailman verkkokaupoista on rakennettu WooCommercen päälle.

WooCommerce verkkokaupparatkaisut Avenlalta

WooCommercen ja WordPressin suosio takaa kehityksen

WordPressin ja WooCommercen kiistaton suosio toimii takeena sille, että niiden kehitys pysyy jatkossakin aktiivisena ja niihin on saatavilla alan ketterimmät lisäosat sekä laajennukset myös tulevaisuudessa. WooCommerce-verkkokauppa on helppo perustaa ja se on laajennettavissa tarpeen kasvaessa ja integroitavissa muihin järjestelmiin. Riippumatta verkkokauppasi koosta WooCommerce laajenee täyttämään tarpeesi. Verkkokauppaan on saatavilla hulppea määrä lisäosia ja niiden määrä kasvaa jatkuvasti. Voit siis aloittaa isosti ja perustaa heti laajan verkkokaupan, tai aloittaa pienellä kaupalla ja kasvattaa sitä tarpeesi mukaisesti.

Visuaalisesti mukavan mukautuvainen verkkokauppa

WooCommerce on WordPressin tavoin monipuolisesti muokattavissa myös ulkoasultaan ja sekä maksullisten että maksuttomien lisäosien määrä takaa näyttävät ja toimivat funktionaalisuudet juuri sinun mielesi mukaan. WooCommerce on muokattavissa lähes rajattomasti vastaamaan yrityksesi visuaalista ilmettä. Voit näin tuoda esiin kaupallista sanomaasi ja markkinointiviestiäsi juuri haluamallasi tavalla myös verkkokauppasi kautta.

Älä jousta, anna WooCommercen joustaa

WooCommercen integrointi erilaisiin järjestelmiin onnistuu monipuolisesti ja taipuisasti. Integraatioiden avulla saat WooCommerce -verkkokaupan keskustelemaan esimerkiksi taloushallintajärjestelmän, kassajärjestelmien, ERP- ja CRM-järjestelmien, kassa- tai varasto-ohjelmistojen sekä maksu- ja kuljetuspalveluiden kanssa. WooCommerce-ohjelmistossa on valmiina mahdollisuus tunnetuimpiin luottokortteihin, PayPaliin, pankkisiirtoihin ja maksuun toimitettaessa (COD). Mikäli tarvitset muita mahdollisuuksia, toimii WooCommercen kanssa myös huomattava määrä paikallisia maksukäytäviä.

Helppoa kuin WordPress

WooCommerce -verkkokauppa on WordPress -julkaisujärjestelmän lisäosa, joten se tarjoaa käyttäjälleen saman helpon ja loogisen järjestelmän sisällön tuottamiseen ja tietojen syöttämiseen. Verkkokaupan ylläpitäjän ei siis tarvitse olla koodari tai ICT-ammattilainen pitääkseen yllä toimivaa ja visuaalisesti näyttävää verkkokauppaa.

Meillä on kokemusta lukuisista onnistuneista WooCommerce-projekteista. Kerro meille tarpeesi, niin me suunnittelemme ja rakennamme juuri siihen sopivan ratkaisun. Avenlalta löytyy ratkaisut myös muihin sähköisen kaupankäynnin haasteisiin ja markkinointiin, joten ratkaisut on helppo sitoa samaa ilmaa hengittäviksi paketeiksi, oli kyse sitten verkkosivuista, datanhallintajärjestelmistä, sivujen optimoinnista tai markkinoinnista.

Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top