Hakukoneoptimointi

Parhaimmillaan sivustosi keskustelevat täydellisesti sekä hakukoneiden että ihmisten kanssa, jolloin asiakkaat etsiytyvät sivuillesi ja löytävät sieltä myös ostopäätökseen vaikuttavaa kiinnostavaa sisältöä. Hakukoneoptimointi kasvattaa sivustosi löydettävyyttä hakukoneissa ja tuo sivustollesi sitä kautta lisää potentiaalisia asiakkaita. Potentiaalisille asiakkaille pyritään tarjoamaan kiinnostavaa sisältöä, jotta heistä tulisi uusia maksavia asiakkaita. Nykyiset asiakkaat taas pysyvät tyytyväisempinä, koska löytävät haluamansa tiedon nopeammin.

Hakukoneoptimoinnin avulla sivusi löydettävyys paranee ja asiakkaasi saavat parempaa sisältöä.

Optimoimalla saat pitkäkestoisia tuloksia

Hakukoneille optimoidut sivut tehostavat markkinointiasi. Toisin kuin hakusanamarkkinoinnilla tai maksullisiin hakemistoihin listautumisella, hakukoneoptimoinnin avulla lisääntyvästä kävijämäärästä ei tarvitse erikseen maksaa. Hakukoneoptimoinnin ja hakusanamarkkinoinnin keskeisenä erona on se, että optimoinnin tulokset ovat pitkäkestoisia, kun taas hakusanamarkkinoinnissa kävijämäärät lisääntyvät kampanjan aikana.

Tehokas hakukoneoptimointi perustuu analysoituun tietoon

Analysoimme sivustosi löydettävyyden ja etsimme kanssasi yhdessä ne hakusanat ja -lauseet jotka parhaiten kuvaavat toimintaasi. Kartoitamme nykyisen hakutulostilanteen ja hakukoneystävällisyyden. Keskustelemme sivuston tavoitteista, sisällöstä sekä niihin liittyvistä toiveista. Muokkaamme sivuston rakennetta ja sisältöä sekä hakukone- että ihmisystävälliseksi. Saat sivustosi näkymään hakukoneissa, sijoittumaan paremmin hauissa sekä raportit optimoinnin tuloksista.

Ajattele sähköistä markkinointiasi kokonaisuutena

Asiantuntemuksemme takaa kokonaisvaltaisen palvelun. Taivutamme sähköisen liiketoiminnan ympäristösi palvelemaan päämääriäsi eikä sinun tarvitse tyytyä kompromisseihin. Hakukoneoptimointi antaa kestäviä tuloksia. Parhaan hyödyn saat, kun yhdistämme hakukoneoptimoinnin hakusanamarkkinointiin, jolloin saat tuloksia sekä nopeasti että kestävästi.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää hakukoneoptimoinnista ja sen tuomista eduista liiketoiminnallesi.

Avenlan pointit
Sivustosi löydettävyys paranee
Potentiaaliset asiakkaat löytävät sivustollesi
Tehostat markkinointiasi, pienennät mainoskulujasi
Kiinnostava sisältösi löytää kohderyhmänsä
Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top