Verkkokaupparatkaisut

Juuri sinun tarpeisiisi soveltuva verkkokaupparatkaisu ei luultavasti löydy kaupan hyllystä. Saat verkkokauppasi toimimaan kustannustehokkaimmin, kun koko sähköinen ympäristösi on suunniteltu yrityksesi tavoitteita tukevaksi kokonaisuudeksi. Me personoimme ja optimoimme tarpeidesi ja asettamiesi tavoitteiden mukaisen verkkokaupan sekä B2B että B2C kaupankäyntiin.

Avenla suunnittelee juuri sinun yrityksellesi sopivan verkkokaupan ja integroi sen tarvittaessa myös muihin järjestelmiin.

Hyvin rakennettu verkkokauppakokonaisuus edistää liiketoimintaasi

Suunnittelemamme verkkokaupparatkaisu ei ole vain verkkokauppa, vaan otamme kokonaisuuden huomioon. Kehitämme sinulle sopivimman ratkaisun, jotta voit tarjota asiakkaallesi kellonajasta, päivämäärästä tai sijainnista riippumattoman mahdollisuuden ostopäätöksen tekemiseen.
Hyvin suunniteltu verkkokauppa tukee koko liiketoimintaasi tehostaen muitakin sen osa-alueita, nostaen näin kokonaisuuden entistä tehokkaammaksi ja tuottavammaksi paketiksi.

Yrityksesi näköinen verkkokauppa yhtenäistää yrityskuvaasi

Tuotesisällön, toiminnallisuuden ja visuaalisuuden ollessa hyvin tasapainossa keskenään yrityksesi näyttäytyy selkeänä, kiinnostavana ja tasapainoisena kokonaisuutena. Verkkokauppasi suunnittelussa lähtökohtanamme on aina sinun tarpeesi, toiveesi sekä markkinointiviestinnälliset ja myynnilliset tavoitteesi. Yrityksellesi luotavan ilmeen on oltava yhdenmukainen visiosi, arvojesi ja toiveidesi kanssa, jotta verkkokauppasi välittää juuri sellaista viestiä kuin sinä haluat.

Integroimme verkkokaupan tarvittaessa muihin järjestelmiisi

Ohjelmointikieli ei ole meille ongelma. Taivutamme ympäristön vastaamaan sinun tarpeitasi, eikä sinun tarvitse tyytyä kompromisseihin. Integroimme verkkokauppasi tarvittaessa verkkosivuihin tai ERP-järjestelmään. Saamme sähköiset työkalusi hengittämään samaan tahtiin, jolloin toimintasi tehostuu.

Kerromme mielellämme lisää verkkokaupparatkaisuistamme.

Avenlan pointit
Kustannustehokkuutta kaupankäyntiisi
Tarjoat asiakkaallesi ajasta tai paikasta riippumattoman kanavan ostopäätöksen tekemiseen
Verkkokauppasi räätälöidään täsmälleen tarpeidesi mukaisesti
Yrityksesi ilmeen mukainen verkkokauppa vahvistaa brändiäsi
Integraatioiden avulla poistat välikäsiä ja tehostat toimintaasi
Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top