Arvot

Avenlan toiminta pohjautuu yhteisiin arvoihin

Toimimalla arvojemme mukaisesti takaamme asiakkaallemme asiantuntevan, joustavan ja luottamuksellisen asiakassuhteen.

Toimimalla arvojemme mukaisesti takaamme asiakkaallemme asiantuntevan, joustavan ja luottamuksellisen asiakassuhteen.

Asiakaslähtöisyys

Kaikki toimintamme lähtee asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan. Tarkastelemme haasteita asiakkaidemme näkökulmasta, ja etsimme heidän arvomaailmaansa ja tavoitteisiinsa soveltuvia ratkaisuja. Annamme kaiken asiantuntemuksemme asiakkaamme käyttöön, jotta voimme palvella heitä tuloksellisesti ja ylittää heidän meihin kohdistamat odotukset.

Luotettavuus

Rakennamme luottamuksen teoillamme. Toimintamme on avointa ja suoraselkäistä, ja pidämme kiinni sanastamme. Kannamme vastuun lupauksistamme ja tekemisistämme. Osaamme tarvittaessa myös myöntää virheemme, jotta voimme toimia vastaisuudessa paremmin. Emme pyri hyötyyn asiakkaamme kustannuksella, vaan haluamme menestyä heidän kanssaan.

Kannattavuus

Kannattavuus ei jää meillä pelkästään visioksi, vaan pyrimme toteuttamaan sitä asiantuntemuksella, luovuudella sekä tehokkailla työvälineillä. Kartoitamme riskejä ja torjumme niitä ennen kuin niistä kehittyy ongelmia. Olemme päätöksenteossa ja toiminnassamme joustavia, nopeita ja suoraviivaisia, emmekä käytä resurssejamme päällekkäisiin toimintoihin.

Osaaminen

Kaiken tekemisemme perustana on osaaminen. Innovatiivisuus on meille mahdollisuuksien näkemistä, tarpeiden ymmärtämistä ja ratkaisujen oivaltamista, mutta myös totuttujen mallien ja tavanomaisten ajatusten kyseenalaistamista. Tavoitteenamme on tehdä asiat paremmin ja olla edelläkävijöitä, joten pidämme näkökenttämme laajana ja ajatuksemme avoimina. Luovuus on intohimomme, joka ruokkii osaamistamme.

 

 

 

Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top