Hakusanamarkkinointi

Hakusanamainonnan tarkoituksena on saada sivustosi näkymään hakukoneissa, vaikka se ei hakutuloksissa yltäisikään kovin korkeisiin sijoituksiin. Se on myös erittäin kustannustehokas tapa saada lisää kävijöitä sivustollesi valitsemistasi kohderyhmistä.

Hakusanamarkkinoinnin avulla sellaiset asiakkaat löytävät sivusi, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita tuotteistasi.

Tarkasti kohdennettua mainontaa

Hakusanamarkkinoinnilla saat mainoksesi kohdistettua todella tarkasti esimerkiksi alueellisesti tai kielen perusteella. Mainoksesi näkyy henkilöille, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita tuotteistasi. Et maksa mainoksen olemassaolosta, vaan siitä että joku näkee mainoksesi ja reagoi siihen. Mainonnan tulokset ovat tarkasti todennettavissa, joten voit reagoida tuloksiin ja tarvittaessa hioa tai muuttaa kampanjasi kohdennusta tai tyyliä.

Hakusanamainonta on tarkasti analysoitavissa

Kun teet kampanjasi meidän kanssamme, pysyt tietoisena siitä, miten mainoskampanja toteutetaan. Valitsemme kanssasi oikean kohderyhmän ja avainsanat, keskustelemme parhaista klikkaushinnoista ja raportoimme sinulle kampanjan tehokkuudesta. Näin saat varmuuden, ettet maksa turhasta ja saat rahoillesi täyden hyödyn.
Kohderyhmästäsi, sen kielestä sekä sijainnista riippuen valitsemme sopivan kanavan mainosten näyttämiseen. Suomessa hakusanamainontaan käytetään yleisimmin Google Adwordsia, mutta joissain tilanteissa Yahoo! Search marketing tai Microsoft AdCenter ovat osuvampia välineitä.

Kampanjasivuston avulla tehostat hakusanamarkkinointiasi

Laaja-alainen asiantuntemuksemme takaa kokonaisvaltaisen palvelun. On erityisen tärkeää, että mainoksen klikkaaja ohjautuu juuri oikealle sivustolle. Rakennamme sinulle tarvittaessa kampanjaasi sopivan laskeutumissivun, jotta saamme asiakkaasi tekemään haluamiasi toimenpiteitä. Meillä asiat eivät jää ohjelmointikielestä kiinni, eikä sinun tarvitse tyytyä kompromisseihin. Parhaan hyödyn saat, kun yhdistämme hakusanamarkkinoinnin hakukoneoptimointiin, jolloin saat tuloksia sekä nopeasti että kestävästi.

Ota yhteyttä ja kysy meiltä, miten saamme tehostettua toimintaasi hakusanamarkkinoinnin avulla.

Avenlan pointit
Sivustosi näkyvyys hakukoneissa paranee
Saat sivustosi näkymään sellaisille, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa tuotteisiisi
Monipuoliset mahdollisuudet mainonnan kohdistamiseen
Mainonnan onnistumisen seuranta helpottuu
Optimoimalla pääset huikeisiin tuloksiin
Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top