Tuotetiedonhallinta ja PIM

Tuotetietojen hallinnalla (PIM, PDM) tarkoitetaan tuotteiden myyntiin ja markkinointiin tarvittavien tietojen hallinnan työkaluja ja prosesseja. Usein tuotetiedon määrä on niin suuri, että kaikkia lankoja on haastavaa - ellei mahdotonta - pitää hallinnassa ilman toimivia työkaluja.

Liiketoimintaasi soveltuvan PIM-ratkaisun avulla tuotat, jaat ja käytät tehokkaasti tuotetietojasi myynnin ja sujuvan asiakaskokemuksen tueksi. Asiakaskokemus muodostuu tuotteeseesi liittyvien tietojen ja tiedostojen soveltuvuudesta eri kanaviin: tekniset tuotetiedot, kuvaukset ja kuvat esim. verkkosivuilla tai tarjouksissa, videot ja kuvat markkinointikanavissa, tai käyttöohjeet ja videot esim. asiakaspalvelun käytössä. 

Hyvin valittu PIM-järjestelmä antaa avaimet tehokkaampaan liiketoimintaan 

Autamme sinua löytämään tuotetietojesi hallintaan oikeanlaisen ratkaisun, jonka avulla hallitset erilaisia tuotetyyppejä ja -rakenteita, määrittelet ja hallitset kytköksiä tuotteiden ja tuoteryhmien välillä ja hallitset tuotteidesi ominaisuuksia sekä niihin liittyviä aineistoja.

Sinulle räätälöity teknologia ei tee päätöksiä puolestasi, mutta antaa avaimet sujuvampaan ja tehokkaampaan päätöksentekoon.

Integraatiot tehostavat tuotetietojen hallintaa

Tuotetiedon hallintajärjestelmässä on tärkeää, että se toimii saumattomasti muiden liiketoimintasi keskeisten järjestelmien kanssa. Voit luottaa eri järjestelmien väliset integraatiot asiantuntijoidemme käsiin. Integroimalla tuotetietosi esimerkiksi verkkokauppasi tai ERP-järjestelmäsi kanssa, automatisoit toimintojasi, minimoit inhimillisten virheiden mahdollisuuden ja poistat turhia työvaiheita. Saamme koko sähköisen liiketoimintasi sydämen sykkimään samaan tahtiin, eikä sinun tarvitse tyytyä puolivillaisiin ratkaisuihin.

Kysy lisää PIM-ratkaisuista ja erilaisista niihin liittyvistä järjestelmäintegraatioista.

Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top