Sovelluskehitys

Sinun tarpeidesi mukaan räätälöity sovellus tai ohjelmisto vahvistaa brändiäsi, tehostaa liiketoimintaasi ja auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi. Kaikkiin tarpeisiisi ei välttämättä löydy ratkaisua suoraan hyllystä. Kerro meille tarpeesi, kartoitamme tilanteen ja rakennamme juuri sinulle suunnitellun sovelluksen. Käytämme markkinoiden toimivimpia ja nykyaikaisimpia sekä kaupallisia- että open source-ratkaisuja, ja kehitämme niitä sinun tarpeidesi mukaisesti. Toteutamme jatkuvasti erilaisia tietoteknisten järjestelmien välisiä integraatiokokonaisuuksia.

Avenla luo juuri sinulle suunnitellun sovelluksen käyttäen markkinoiden toimivimpia ja nykyaikaisimpia ratkaisuita.

Sovelluskehitysprojekti on aina yhteistyötä

Kartoitettuamme tarpeesi ja haluamasi toiminnallisuudet, takaamme sinulle tietoturvallisen, toimintavarman ja helppokäyttöisen sovelluksen.
Käytämme sovelluskehitysprojekteissamme ketteryyteen tähtäävää Agile-prosessimallia. Kyseisen mallin avulla pyritään vähentämään tehottomia työtunteja ja suuntaamaan resurssit liiketaloudellisesti tärkeimpiin ominaisuuksiin. Tämä edellyttää avointa ja tiivistä yhteistyötä kanssasi.
Parhaimmillaan yrityksesi on osa kehitystiimiämme ja kehitystiimimme kuin osa yritystäsi.

Yhtenäinen yrityskuva kiinnostaa ja antaa tasapainoisen ja luotettavan vaikutelman

Asiasisällön, toiminnallisuuden ja visuaalisuuden ollessa hyvin tasapainossa keskenään yrityksesi näyttäytyy selkeänä, kiinnostavana ja tasapainoisena kokonaisuutena. Kehitämme ratkaisuja aina kokonaisuutta silmälläpitäen. Sivustosi suunnittelussa lähtökohtanamme on aina sinun tarpeesi, toiveesi sekä markkinointiviestinnälliset tavoitteesi. Yrityksellesi luotavan ilmeen on oltava yhdenmukainen yrityksesi arvojen ja vision kanssa, jotta sivustosi välittää juuri sellaista viestiä kuin sinä haluat. 

Laaja-alainen osaamisemme sovelluskehityksestä takaa laadukkaat ratkaisut

Runsas kokemuksemme eri laajuisista ohjelmistoprojekteista antaa meille mahdollisuudet kehittää ohjelmistoja useita eri tekniikoita käyttäen. Tämä antaa meille huomattavaa etua mm. järjestelmäintegraatioissa ja muissa vastaavissa projekteissa, joissa tarvitaan useampia tekniikoita tuntevaa asiantuntijaa. Projektiemme teknisinä alustoina toimivat mm. Microsoft .NET ja PHP.

Taivutamme ympäristön tukemaan päämääriäsi

Ohjelmointikieli ei ole meille ongelma. Taivutamme ympäristön vastaamaan sinun tarpeitasi, eikä sinun tarvitse tyytyä kompromisseihin. Integroimme sovelluksesi tarvittaessa toimimaan yhdessä muun digitaalisen ympäristösi, kuten verkkosivustosi kanssa. Saamme koko sähköisen liiketoimintasi sydämen lyömään samaan tahtiin, jolloin toimintasi tehostuu. 

Palveleeko verkkosovellus tarpeitasi paremmin, vai kehitämmekö sinulle mobiilisovelluksen? Ota yhteyttä. Kerromme miten voit tehostaa sähköistä liiketoimintaasi sovelluksien tai ohjelmistojen avulla.

Avenlan pointit
Täydennät sähköisen liiketoimintasi kenttää
Helpotat asiakkaidesi asiointiprosesseja
Automatisoit yrityksesi manuaalisia toimintoja ja vapautat näin resurssejasi toisaalle
Tuot palveluitasi uusin keinoin, uusien käyttäjäryhmien ulottuville
Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top