Avenla Oy:lle Teamitin Ecom-liiketoiminta

Avenla Oy on ostanut Teamit Group Oy:n Wordpress/Woocommerce-verkkokauppa- ja sivustoliiketoiminnan 31.8.2021

Teamitin Ecom-tiimin työntekijät liittyvät Avenlan tiimiin vanhoina työntekijöinä ja jatkavat työskentelyä siirtyvien asiakkuuksien ja projektien parissa keskeytyksettä. Teamit keskittyy jatkossa mm. AI- ja analytiikkaliiketoimintaan.

- Päätös liiketoiminnasta luopumisesta ei ollut helppo. Olemme saaneet palvella ensiluokkaisia asiakkaita ja toteuttaa hienoja verkkokauppoja kuuden vuoden ajan. Matka on ollut hieno ja tarjonnut onnistumisia ja sopivasti myös haasteita. Kiitän sydämellisesti kaikkia Teamitin verkkokauppa-asiakkaita hyvästä yhteistyöstä, toteaa Teamit Groupin toimitusjohtaja Jussi Heikkilä.

Teamitin Wordpress- ja Woocommerce-osaaminen ja kokemus täydentävät ja vahvistavat Avenlan palvelutarjoomaa.

- Olemme valinneet Wordpress/Woocommercen yhdeksi pääteknologioistamme ja saimme liiketoimintakaupan myötä lisää asiantuntemusta ja resursseja asiakasprojektiemme toteutukseen. Uskon, että pystymme tarjoamaan nyt siirtyviin mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin laajaa asiantuntemusta ja myös uutta perspektiiviä verkkoliiketoiminnan ja -näkyvyyden kehitykseen, kertoo Timo Viento Avenlasta.

 

Lisätietoja antavat tarvittaessa

Timo Viento, hallituksen pj, Avenla Oy, timo.viento@avenla.fi, puh. 041 536 127

Jussi Heikkilä, toimitusjohtaja, Teamit Group Oy, jussi.heikkila@teamit.fi, 050 3509 003