Verkkopalvelut

Liiketoiminnan sähköistyessä ja siirtyessä enenevässä määrin verkkoon, on sinunkin toimintasi kannalta tärkeää tarjota oman organisaatiosi, sidosryhmiesi ja asiakkaidesi käyttöön joustava, johdonmukainen ja responsiivinen digitaalinen ympäristö. Toteutamme Internet, Intranet- ja Extranet -pohjaiset verkkopalvelu-ratkaisut aina kokonaisuuden huomioon ottaen.

Avenla toteuttaa asiakkailleen Internet-, Intranet- ja Extranet -pohjaiset verkkopalvelut.

Tehostat toimintaasi verkkopalveluiden avulla

Yksilöimme verkkopalveluprojektit tarpeidesi mukaisiksi kokonaisuuksiksi. Kartoitamme tarpeesi ja kehitämme parhaiten juuri sinulle soveltuvat verkkopalveluratkaisut.  Alustana käytämme markkinoiden ketterimpiä kaupallisia tai avoimen lähdekoodin tuotteita, jotka personoimme, optimoimme ja integroimme sinun tarpeidesi mukaisesti.

Säästät aikaa ja rahaa siirtämällä toimintojasi Internetiin

Ottamalla käyttöön yhteistyössä kanssamme tehtyjä verkkopalvelukokonaisuuksia tehostat liiketoimintaasi. Esimerkiksi tiedonkulun automatisoituminen, välikäsien väheneminen, päällekkäisyyksien poistuminen tai asiakaspalvelun tehostaminen säästää aikaasi ja rahaasi. Hyvin suunniteltujen verkkopalveluiden avulla myös asiakkaat löytävät luoksesi paremmin ja pystyt kohdentamaan markkinointiasi tarkemmin.

Sinä kerrot, me teemme, kaikki on mahdollista

Meillä asiat eivät jää ohjelmointikielestä kiinni. Laaja-alainen osaamisemme mahdollistaa juuri sinulle personoidut ja optimoidut ratkaisut. Järjestelmäintegraatioiden avulla saamme luotua sinulle entistä kustannustehokkaampia kokonaisuuksia. Oli kyse sitten verkkosivuistasi, intranetistä, extranetistä, niiden välisistä integroinneista tai vaikka verkkopalvelusi integroinnista ERP -järjestelmääsi tai verkkokauppaasi, me hoidamme homman ja sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.
Käyttämiämme julkaisujärjestelmiä ovat mm. EpiserverDotNetNukeWordPress ja Concrete5.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme millainen verkkopalvelu soveltuisi parhaiten sinun tarpeisiisi.

Avenlan pointit
Automatisoit tiedonkulkua ja prosesseja
Tarjoat sujuvampia palveluita sidosryhmillesi
Poistat päällekkäisiä toimintoja
Saat yrityksesi arvoja ja sanomaa vastaavan verkkopalvelukokonaisuuden
Saat juuri haluamillasi toiminnoilla varustetut palvelut
Liity Avenlan sisäpiiriin

Rekisteröidy postituslistallemme - saat ensimmäisenä tiedon uusista palveluista ja innovaatioista.

Ladattavat
Olisit tietysti voinut myös kääntää näyttösi ylösalaisin.
Top